Dec 6, 2011

My Korean Favourite Member..

Dalam bebanyak artis korea yang berlambak-lambak kat K-POP industry, aku tetap suka SUPERJUNIOR. Maybe aku suka SuJu sebab diorang artis korea pertama yang aku kenal atau aku memang dah jatuh hati dengan diorang. Muncullah berapa banyak artis korea yang good-looking, 6pax body, or so on tapi aku tetap berminat dengan SuperJunior.. Bandingkanlah berapa banyak pun artis korea seperti 2PM yang digelar Perfect group tapi aku tetap suka SuperJunior yang tak perfect ni.. Sebab apa aku kata SuperJunior ni tak perfect?? Sebabnya ahli SJ bukan semuanya hensem or 6pax body or great voice or pandai menari.. Tapi yang menjadikan group ni sempurna kat mata aku ialah diorang menjadi diri diorang sendiri dalam industri muzik korea.. Lagipun group diorang ni semuanya ada seperti pelakon, penyanyi, pelakon muzikal, penyanyi muzikal, DJ, penari, rapper, pengacara, pelawak, komposer, penulis lirik, tukang masak, dan lelain lagi..

Actually aku teramat suka EunHyuk@Lee Hyuk Jae dalam group SJ.. Aku terlalu suka tengok muka dia.. Terutama waktu dia gelak dan senyum, nampak gusi dia.. Senyuman dia digelar Gummy Smile.. Walaupun dia merupakan lelaki yang x hensem langsung tapi aku tetap suka Eunhyuk.. Gelaran dia kat Korea ialah dancing king (dia hanya ada seorang pesaing jew iaitu DBSK YunHo), monkey (sebab suka wat perkara gila), anchovy (tak tahu kenapa dapat gelaran ni) dan lain-lain.. Eunhyuk mempunyai bakat dalam banyak perkara dan dia juga seorang rapper (antara yang terbaik tu), penulis lirik (rap sahaja), pengacara, DJ radio, pelawak, dan pelakon muzikal.

Kat bawah ni aku selitkan 36keping gambar EunHyuk yang aku suka sangat... Love his smile soo much..
1. MY MONKEY @ ANCHOVY EUNHYUK / LEE HYUK JAE
2. Fat Shindong, cooker ryeowook & monkey eunhyuk
3. fat shindong, cooker ryeowook & monkey eunhyuk
4. EunHae couple - Fishy Donghae & Monkey Eunhyuk
5
6. Pumpkin sungmin & monkey eunhyuk
7
8. Kiss The Radio DJ Eunhyuk
9
10. Monkey Eunhyuk & Weird Yesung
11. Fat Shindong & Monkey eunhyuk
12
13
14
15. My lovely INFINITE members + DJ Monkey Eunhyuk + DJ Angel LeeTeuk
16. INFINITE members, monkey eunhyuk & angel leeteuk
17. EunHae couple - monkey eunhyuk & fishy donghae
18
19
20
21. Teukigayo Strong Heart & Kim Jang Hoon
22
23
24. Fishy Donghae and Monkey Eunhyuk
25
26. My Monkey Eunhyuk & Horse Siwon
27
28. Pumpkin Sungmin & My monkey eunhyuk
29. Fat Shindong, devil heechul, monkey eunhyuk, angel leeteuk
30
31
32
33
34. Strong Heart Teukigayo
35. Strong Heart Teukigayo
36
37. Pumpkin sungmin & monkey eunhyuk


jangan lupa komen dan like.Enjoyyy!!!.(:

3 comments :

Fendy said...

memg peminat setia ni...huhu

Azza Azman said...

oh my goodness...

oneylofeunhyuk said...

cemburu tengok awak ada gambar dia.. saya pun sayang monkey.. dialah yang selalu kene ejek hodoh dengan kawan2 dia.. oppa~~