Sep 29, 2011

Aku & Mr. Charlie Chaplin

Charlie Chaplin @ Semut Kayap

Wah!!! Dah lama gila tak tulis entry baru.. Sangat lama tu.. Kali ni aku nak tulis entry pasal pakwe aku iaitu Mr. Charlie Chaplin yang budiman.. Dulu Mr. Charlie pernah bagi love bite kat aku tapi kat kaki jew.. Sampai tak boleh jalan, kuat juga penangan cinta dia kat aku.. Tapi itu kejadian semasa aku di semester 3.. Sekarang ni, aku dah berada semester 5 and Mr Charlie telah kembali kepada aku semula.. Then, dia telah memberi love bite yang berbisa di mata aku.. Sakit woo!! Tak boleh tidoq langsung..

Kesan kepada manusia
Keindahan Love Bite di mata aku..

jangan lupa komen dan like.Enjoyyy!!!.(:

4 comments :

Strept Akiera said...

mcm menyakitkan jer... sampai bengkak mata.. perhhh..

melor said...

memang sakit sampai susah nak tutup mata..

Anonymous said...

serangga pe tu???

melor said...

ia sejenis kumbang dan ia juga sejenis semut.. bisanya seperti bisa lebah.. klu dah kena bisanya, ia akan bernanah an menyebabkan gatal2 serta pedih..